Zwitserland heeft een uitstekend gezondheidssysteem. Covid-19-tests kunnen worden uitgevoerd in ziekenhuizen, artsenpraktijken, apotheken of direct op de luchthaven. Als u een test nodig heeft voor de terugreis naar uw thuisland, hebben we hier een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Boek uw COVID-19-test online

Hirslanden Private Hospital Group

Hirslanden, de grootste particuliere ziekenhuisgroep in Zwitserland, biedt u de modernste testfaciliteiten op hun locaties door het hele land. PCR-testresultaten zijn binnen 24 uur beschikbaar. De test kost tussen de 140, – en 160, – CHF.

COVID-19 Test Center – Zurich Airport

Checkport Schweiz AG

Swissport-dochter Checkport Schweiz AG exploiteert een walk-in PCR- en snelle antigeentestfaciliteit op de luchthaven van Zürich. PCR-testresultaten zijn beschikbaar binnen slechts 5 uur, in plaats van 24 tot 48 uur zoals bij eerdere PCR-tests. Antigeentestresultaten zijn beschikbaar 15 – 20 minuten na aflevering van de test. Kosten: PCR-test: CHF 195 / snelle antigeentest: CHF 80.

Openingstijden

  • Dagelijks van 04: 00-20: 00 uur
  • Inchecken 2, niveau 1
  • geen registratie nodig

Boek uw COVID-19-test online via OneDoc

OneDoc

OneDoc is de toonaangevende Zwitserse aanbieder van online boekingsdiensten voor afspraken en officiële partner van de Zwitserse Confederatie in de COVID-19-vaccinatiestrategie. Via OneDoc boek je eenvoudig online een afspraak voor een COVID-19 test op tal van locaties in Zwitserland.

Boek een test

Covid-19 testcentrum Basel-Mulhouse Vliegveld

Basel-Mulhouse Airport biedt PCR- en snelle antigeentesten aan. PCR-testresultaten zijn voor middernacht beschikbaar als ze op dezelfde dag vóór 11.15 uur zijn gemaakt. Snelle antigeentesten zijn binnen 15 minuten beschikbaar. Kosten: PCR-test: CHF 110 / snelle antigeentest: CHF 45.

Openingstijden

  • Maandag – zaterdag: 07: 30-12: 30 (PCR- en antigeentesten)
  • Zondag: 08: 00-10: 30 (alleen antigeentesten)
  • Locatie: Vertrekhal, niveau 3 (Franse zijde)
  • Registratie: niet nodig maar wel aanbevolen

COVID-19 Test in de residentie van uw verblijf

Genolier Patient Services

Genolier Patient Services (Swiss Medical Network Private Hospital Group) biedt de mogelijkheid om rechtstreeks op COVID-19 getest te worden in uw woonplaats van uw verblijf in Zwitserland. Kosten vanaf CHF 400. Testresultaten zullen binnen 24 uur beschikbaar zijn.

Voorgemaakte reizen.

Fantastische reizen door het prachtige landschap van Zwitserland.

Swiss Cities at the beach

The refreshing summer break.

Lausanne, Bern, Bazel

Swiss Culture at its best

Discover art in our cities.

Bazel, Zürich, Lausanne

Swiss Cities gourmet tour

Culinary delight in our cities.

Lausanne, Bazel, Zürich

Ontdek onze steden.